Vitabalans Oy

on yli 35-vuotias, voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen lääketehdas. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä sekä eläinvalmisteita. Tunnetuimpia brändejämme apteekkisektorilla ovat mm. Ibumax, Paramax, Ampikyy, Arthrobalans, Biotiini Strong, B12 1 mg, Ferrodan, LactoSeven, Magnex ja Unital. Tuotantolaitokset sekä pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa. Henkilöstöä meillä on n. 180, joista noin 70 työskentelee Viron, Latvian, Liettuan, Puolan, Tsekin tasavallan, Unkarin, Slovakian, Slovenian, Saksan, Norjan, Ruotsin ja Tanskan tytäryhtiöissämme.

Vientikoordinaattorin äitiyslomansijaisuus

Haemme vientitiimiimme Vientikoordinaattoria


Sinulla on kaupallinen koulutus ja ymmärrys vientiasiakirjojen, toimitus- ja maksuehtojen sekä taloushallinnon asioiden sisällöistä ja vaikutuksista. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi. Työskentelet sujuvasti myös laskutusohjelmien, sekä Office ohjelmien kanssa, (excel, word, powerpoint). Tulet työskentelemään osana vientitiimiämme, johon kuuluu vientikoordinaattorin lisäksi kolme region manageria. Työtavoiltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen, tarkka, jämäkkä, organisointikykyinen kokonaisuuksien hallinnassa sekä sinulta löytyy myös paineensietokykyä.


Vientikoordinaattorin työtehtäviä mm.
-aktiivinen yhteydenpito vientimaiden asiakkaiden/ tytäryhtiöiden välillä niin markkinointiin liittyvissä kuin päivittäisissä asioissa
-tiivis yhteistyö tiimimme region managereiden kanssa
-eri maiden myyntitilastojen päivitykset
-vientitilausten käsittely ja dokumentointi/viennin toimitusten valvonta
-tulli-ilmoitukset
-muut hallinnolliset ja back-office tehtävät

Edellytämme tehtävään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 30.11.2017 mennessä.
Kyselyt tehtävästä ja hakemukset liitteineen voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen:
veli.laurila(at)vitabalans.fi

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ LÄÄKEOSASTOLLE

Haemme palvelukseemme

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ LÄÄKEOSASTOLLE
vastaamaan ensisijaisesti itsehoitolääkkeiden markkinoinnista kuluttajille, apteekille ja terveydenhuollon ammattihenkilöille.

Tehtävän kuvaus:
Johdat oman vastuualueesi tuotteiden markkinointia ja myyntiä Suomessa. Tuotesalkkusi koostuu Vitabalans Oy:n Hämeenlinnassa valmistetuista pääasiassa reseptivapaista lääkkeistä sekä ns. A-tuotteista. Toteutat mediamarkkinointia kuluttajille yhteistyössä digi- ja mainososastojen kanssa. Laadit edustajille mm. apteekkien henkilöstölle pidettäviä tuotekoulutusmateriaaleja. Vastaat uusien tuotteiden lanseerauksista omaan tuotesalkkuusi. Sinulla on luonnollisesti tulos- sekä budjettivastuu omasta osastostasi.

Tehtävä edellyttää:
- Myyntihenkisyyttä, vahvaa tulostavoitteellisuutta, kykyä ymmärtää suurempia kokonaisuuksia
- Neuvottelu- ja kommunikointitaitoja
- Näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä apteekkikentälle erityisesti itsehoitolääkkeiden osalta
- Lääkemarkkinoinnin tuntemusta ja kokemusta
- Esimieskokemus katsotaan hakijalle eduksi
- Valmiit suhteet ja kontaktit sidosryhmiin, erityisesti apteekkiketjuihin
- Valmiutta matkustaa kotimaassa ja tehdä itsenäistä kenttätyötä

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan, vastuullisen ja vaativan työtehtävän nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Palkka: kuukausipalkka + vapaa autoetu.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen: veli.laurila(at)vitabalans.fi
Lisätietoja: tj. Jorma Taipale 0500-490801

MYYNTIEDUSTAJA

Haemme palvelukseemme Myyntiedustajaa apteekkiosastolle Kymenlaakson / Etelä-Savon / Etelä-Karjalan ja Päijät-Hämeen alueelle. 

Tehtävän kuvaus: Vastaat Vitabalans Oy:n ravintolisien, medical device:n sekä OTC-lääkkeiden myynnistä omalla alueellasi. Tärkeimpiä asiakkaitasi ovat apteekit, luontaistuotekaupat ja -osastot, terveydenhuollon laitokset ja yksiköt, sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstö. Toimenkuvaasi kuuluu myös tuotekoulutuksien ja muiden koulutustilaisuuksien pitäminen asiakkaillemme, rakennat ja ylläpidät kestäviä asiakassuhteita annetun budjetin puitteissa.  Suurimmat kaupungit alueellasi ovat Lahti, Porvoo, Kouvola, Lappeenranta, Kotka, Mikkeli ja Savonlinna.

Hakijalta odotamme:

- Palavaa halua myyntityöhön, vahvaa tulostavoitteellisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä
- Järjestelmällisyyttä, analyyttisyyttä ja itsenäistä työskentelytapaa
- Yleisimpien toimisto-ohjelmien hyvää käyttötaitoa
- Neuvottelu- ja kommunikointitaitoja, esiintymiskokemusta
- Valmiutta matkustaa ja yöpyä kotimaassa
- Tehtävään sopivaa koulutusta, esim. sairaanhoitajan / muu terveydenhuollon koulutus, farmaseuttinen, luonnontieteellinen tai kaupallinen koulutus
- Toimialan tuntemusta, näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä apteekeille sekä valmiita suhteita ja kontakteja sidosryhmiin pidetään etuna
- Ajokorttia

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän vakavaraisessa yhtiössä. Tulosta tekevässä työyhteisössä sinulla on sitoutuneiden kollegojen vahva tuki. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä. Toivottu asuinpaikka hakijalle on Kouvolan seutu. Palkka: Kuukausipalkka + Vapaa autoetu.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen 12.11.2017 mennessä osoitteeseen marjut.sulonen(at)vitabalans.fi tai Vitabalans Oy, Varastokatu 8, 13500 Hämeenlinna. Kuoreen merkintä: "Myyntiedustaja Kaakkois-Suomi ". Tiedustelut: ke 1.11. klo 14.30 – 16.00 markkinointipäällikkö Heli Broberg p. 050 591 3770.

TUOTANNON TYÖNJOHTAJIA

Työnjohtajat vastaavat osaltaan osastonsa töiden suunnittelusta, kehittämisestä ja valvonnasta. Hakemamme henkilöt omaa insinöörin/teknikon, farmaseuttisen tai luonnontieteellisen koulutuksen.  Työnjohdollinen työkokemus sekä työskentely lääke- tai elintarviketeollisuudessa katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisia, haastavia, vastuullisia ja vaativia työtehtäviä nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä Hämeenlinnassa.


Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Juuso Karvanen, puh. (03) 615600 Pyydämme lähettämään palkkatoivomuksen sisältävän hakemuksen ja ansioluettelon 30.11.2017 mennessä osoitteeseen juuso.karvanen(at)vitabalans.fi.

HUOLTOASENTAJIA

Huoltoasentajat vastaavat tuotantolaitteidemme kunnossapidosta ja säädöistä. Soveltuva koulutus tehtävään on esim. automaatioasentaja. Toimiminen vastaavissa tehtävissä teollisuudessa katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisia, haastavia, vastuullisia ja vaativia työtehtäviä nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä Hämeenlinnassa.


Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Juuso Karvanen, puh. (03) 615600 Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon 30.11.2017 mennessä osoitteeseen juuso.karvanen(at)vitabalans.fi.

TUOTANTOTALOUSINSINÖÖRI

Haemme  Hämeenlinnaan  TUOTANTOTALOUSINSINÖÖRIÄ tai vastaavan koulutuksen omaavaa henkilöä.

Tehtävänäsi on vastata ensisijaisesti  yhtiön tuotannossa tarvittavien raaka- ja pakkausmateriaalien sekä muidenkin käyttötarvikkeiden hankinnoista, ostotoiminnan kehittämisestä ja toimittajasuhteiden hoitamisesta.

Edellytämme sinulta useamman vuoden työkokemusta esim. elintarvike-, kosmetiikka-, pesuaineteollisuudessa  ostotoiminnasta, tuotannon suunnittelusta tai tuotekehittelystä sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Tuotanto- ja pakkauskoneiden tuntemus katsotaan eduksi.

Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja ja olet tottunut toimimaan sidosryhmäyhteistyössä. Olet oma-aloitteinen ja tuloshakuinen sekä innostut uusien asioiden kehittämisestä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan, vastuullisen ja vaativan työtehtävän nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä.Toimipisteemme sijaitsee Hämeenlinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotantopäällikkö Juuso Karvanen, puh. (03) 615600 Pyydämme lähettämään palkkatoivomuksen sisältävän hakemuksen ja ansioluettelon 30.11.2017 mennessä osoitteeseen juuso.karvanen(at)vitabalans.fi.